team

O nama

Dobrodošli u 
Polar Food porodicu

Dobrodošli u Polar Food firmu osnovanu 2016 godine. Od početka našeg putovanja, ispunjenog ukusom i mirisima, sa strašću radimo na prikupljanju dragocenog iskustva na domaćem i međunarodnom tržištu, pomno prateći stalno rastuće potrebe i preferencije naših kupaca.

Izrasli smo u modernu i odgovornu kompaniju, istovremeno zadržavajući bliskost modelu porodičnog poslovanja ukorenjenom u prirodi i tradiciji i čiji slogan „Polar – čuva porodicu na okupu“ predstavlja okosnicu našeg poslovanja.

Polar Food je brend koji obuhvata veoma širok spektar smrznutog povrća, voća, testa, ribe, torti i sladoleda, a karakteriše ga jedna zajednička karakteristika – najkvalitetniji, prirodni sastojci, pažljivo odabrani i obrađeni uz upotrebu tradicionalnih recepata i savremenih, inovativnih tehnologija proizvodnje.

Polar Food odlikuju tradicija, vrhunski kvalitet i razumne cene. Dugogodišnje iskustvo, poznavanje industrije i sposobnost da se spoji sa potrošačima, čine da se naša kompanija neprestano razvija primenom inovativnih proizvodnih tehnologija, nudeći nove proizvode i šireći se na nova tržišta. Polar je prisutan na tržištima Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Bugarske i uskoro na tržištu Bosne i Hercegovine.

Snažnu poziciju kompanije na tržištu smrznutih proizvoda obezbeđuje visok kvalitet proizvoda i sopstvena distribucija u Srbiji, a u regionu saradnja sa najvećim distributerskim kompanijama.

Naša velika strast i posvećenost učinili su nas jednom od kurentnih kompanija u oblasti smrznute hrane u Srbiji i regionu.

Naša misija

Tim iskusnih stručnjaka sa dragocenim dugogodišnjim iskustvom u segmentu smrznute hrane u saradnji:

Naša vizija

Polar Food proizvodi u svakoj kujni!

Kvalitet

Polazeći od cilja da sve sastojke od vitalnog značaja za zdravu ishranu sačuvamo i dopremimo do krajnjeg potrošača, koristimo integrisan sistem proizvodnje, pakovanja i kontrole, uz primenu najviših svetskih standarda (sertifikati HACCAP, FSSC 22000…)

Polar povrće i voće nastalo je odabirom najkvalitetnijeg povrća i voća sa srpskih oranica i voćnjaka, uzgajano je, prerađivano i skladišteno po najsavremenijoj proizvodnoj tehnologiji koja čuva prirodni kvalitet povrća i održava njegovu svežinu. Polar Vam pruža zdrav, kvalitetan i ukusan obrok koji se brzo i lako priprema, a koji vam je dostupan tokom cele godine.

Polar distributivna mreža