recepti-icon

Tropic mix za zdrav početak dana

Tropski ukus za zdrav početak dana. Koncert vitamina i simfonija ukusa. Ukratko, Polar Tropic Mix od papaje, manga, ananasa i banane.

Papaja

Papaja raste u tropskim klimatskim uslovima i poznata je pod nazivom papavs ili pavpavs. Njihov slatki ukus, živahna boja i širok spektar zdravstvenih dobrobiti koje pružaju čine ih popularnim tropskim voćem.

Papaja, ranije egzotično i retko voće, sada je dostupna u većini doba godine, a u Tropic mixu u toku cele godine.

Moguće zdravstvene koristi od konzumiranja papaje uključuju smanjeni rizik od srčanih bolesti, dijabetesa, raka, pomaganje u varenju, poboljšanje kontrole glukoze u krvi kod osoba sa dijabetesom, snižavanje krvnog pritiska i još mnogo toga.

Mango

Mango je tropsko voće iz porodice koštunjača. To znači da u sredini imaju jedno veliko seme. Ponekad nazvani „kraljem voća“, mango je jedno od voća koje se najviše komnzumira u svetu.

Mango je nastao u Indiji pre oko 5.000 godina. Njihovo slatko, zlatno meso sada je voljeno širom sveta. Neke od najčešćih sorti manga koje se danas jedu uzgajaju se u Meksiku, Peruu i Ekvadoru.Mango nije samo ukusan, već i veoma hranljiv. Za zdrav početak vašeg dana.

Ananas i banana

Ukusno, slatko, hranjivo voće koje pritom i topi kilograme. 

Podelite objavu

Pročitajte još